|
نقشه سایت
Search for:
Toggle navigation
صفحه اصلی
میز خدمت سازمان غذاو دارو
خدمات سازمان
بخشنامه ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت
اهداف
درباره ما
بخشنامه ها
بخشنامه ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت
قوانین / مقررات
سوالات متداول
آموزش های مرتبط با سامانه ها
جدول زمانبندی حضور کارشناسان میز خدمت حضوری
شماره تماس ها و داخلی های میزخدمت
اطلاعات تماس
میز خدمت
اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالادست)
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
غذا و آشامیدنی
اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
راهنما
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
آیین نامه (اسناد بالادست)
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
دارو
اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
آیین نامه (اسناد بالادست)
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
تجهیزات و ملزومات پزشکی
اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
اطلاعات مدیر کل
درباره ما
فرآیندها
راهنما
آیین نامه (اسناد بالادست)
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
طبیعی، سنتی و مکمل
اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
بخشنامه ها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
ضوابط و دستور العمل
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
آرایشی و بهداشتی
اداره کل آزمایشگاههای مرجع
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
آزمایشگاه
دفتر نظارت وپایش مصرف فرآورده های سلامت
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
ضوابط و دستور العمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
راهنما
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
کمیته ها و کمیسیون ها
پایش مصرف
معاونت توسعه سازمان غذا و دارو
اطلاعات مدیر کل
درباره ما
درباره ما
سامانه ها
تاریخچه
اطلاعات مدیرکل
فرم ها
اداره آمار و فناوری اطلاعات
اداره امور فرهنگی و رفاهی
اداره تحول اداری
شماره تماس
فرآیند ها
فرم ها
معرفی مدیران
اداره کل منابع انسانی، تحول اداری و امور پشتیبانی
ادارات زیر مجموعه
اطلاعات تماس
درباره ما
سامانه ها
شرح وظایف
فرآیندها
فرآیند پرونده های دیوان عدالت اداری
فرآیند پیگیری دعاوی
فرآیند تنظیم قرارداد در مدیریت امور حقوقی
فرآیند طرح دادخواست
فرآیند طرح شکایت
قوانین
مدیران مجموعه
امور حقوقی
تماس با ما
چارت تشکیلاتی
درباره ما
فرآیند ها
دفتر برنامه ریزی، بودجه و مدیریت عملکرد
اطلاعات تماس
پرسنل زیر مجموعه
چارت معرفی مجموعه
درباره ما
فرآیند ها
قوانین مقررات و بخشنامه ها
ذیحسابی و امور مالی
فرآیندها
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
مناقصات
مزایدات
قراردادها
گزارش عملکرد (مالی)
مجوزهای اعطایی
اطلاعات کسب و کارها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
معاونت توسعه
حوزه ریاست سازمان غذا و دارو
اطلاعات مدیرکل
اسناد و مکاتبات اداری
آشنایی با روابط عمومی
چارت روابط عمومی
شرح وظایف کارشناس فرهنگی
فعالیت رسمی روابط عمومی سازمان
کارشناس ارتباط با رسانه ها و روابط عمومی الکترونیک
کارشناس ارتباطات مردمی و پیگیری
کارشناس گروه برنامه ریزي
مدیران روبط عمومی سازمان از ابتدا تا کنون
مدیریت روابط عمومی
روابط عمومی
بین الملل
حوزه ریاست
معاونت غذا و دارو مراکز استان ها
معاونت های غذا و دارو
طبیعی، سنتی و مکمل
درباره ما
درباره ما
معرفی اجمالی اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
هم زمان با شروع فعالیت واحد های تولیدی فرآورده های گیاهی، گروه کارشناسی فرآورده های گیاهی از سال 1360 در معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بصورت رسمی نظارت بر فرآورده های گیاهی را آغاز نمود.
در سال 1376، اداره داروهای گیاهی در چارت سازمانی معاونت غذا و دارو به عنوان یکی از ادارات تابعه اداره کل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر به رسمیت شناخته شد.
با افزایش تنوع فرآورده های طبیعی، برای تمرکز بیشتر بر روی این فرآورده ها در دی ماه 1385،
" اداره داروهای گیاهی" به " اداره داروهای طبیعی" تغییر نام یافت.
با عنایت به بند ( هـ) ماده 34 قانون برنامه پنجم توسعه و ابلاغ سند توسعه طب سنتی ایرانی- اسلامی و توسعه روز افزون این فرآورده ها در خرداد ماه سال 1392 " اداره کل نظارت و ارزیابی دارو های طبیعی و سنتی" تشکیل و در مهر ماه همان سال با ادغام فرآورده های مکمل، " اداره کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل " تشکیل گردید.
اهداف
اهتمام به مديريت دانش در بخش نظارتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
ارتقاء کیفیت و سلامت فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
افزایش خوداتكايي، اشتغالزايي و استفاده حداكثري از توان داخلي در حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
مشارکت حداکثری بخش خصوصی، تعاونی ها، نهادهای غیر دولتی و سرمایه گذاران خارجی و تاکید بر هماهنگی و انسجام بین نهادها
کاهش تصدی گری دولت، تقویت بخش خصوصی، حمایت از ایجاد و توسعه کمی و کیفی شرکت های تخصصی در زمینه فرآورده های طبیعی و داروهای طب ایرانی
افزایش سطح سواد و آگاهی اقشار تخصصی و غیر تخصصی جامعه
شرح وظایف
برنامه ریزی، ارزیابی، تدوین، ارائه و ابلاغ و اجرا خط مشی ها، سیاست ها، برنامه ها و اهداف فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
سیاست گذاری و برنامه ریزی پژوهش های مرتبط با نظارت، کنترل کیفی، ایمنی، سلامت و ارتقای کیفیت فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
نظارت در تعیین، تدوین و اجرا آئین نامه ها، ضوابط، ویژگی ها و مقررات مربوط به ثبت و ورود "تولید، واردات، صادرات، کنترل، آزمایش، نگهداری، انبارش، حمل و نقل، توزیع، عرضه، مصرف، فراخوان، انهدام، تاسیس واحد تولیدی، مسئولیت فنی، قیمت گذاری/ تعیین سقف قیمت" فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
تعیین، تدوین و ابلاغ آئین نامه ها، ضوابط، ویژگی ها و مقررات مربوط به نظارت و کنترل بر برنامه ها و خدمات واحدهای ارائه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه (شرکت های پخش، داروخانه ها و....)
اجرا و نظارت بر ارزیابی، صدور، تمدید، تصحیح و لغو موقت و دائم ( با رای کمیسیون/ کمیته فنی ) پروانه تاسیس موسسات و کارخانجات تولیدی، صادراتی، نگهداری، انبارش، حمل و نقل، عرضه و توزیع فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
اجرا و نظارت بر ارزیابی، صدور، تمدید، تصحیح و لغو موقت و دائم ( با رای کمیسیون/ کمیته فنی ) پروانه های ساخت/ گواهی و یا مجوز ثبت فرآورده های تولیدی/ وارداتی، صادرات فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
اجرا و نظارت بر ارزیابی، صدور، تمدید، تصحیح و لغو موقت و دائم ( با رای کمیسیون/ کمیته فنی) پروانه مسئول فنی موسسات و کارخانجات تولیدی و وارداتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
سیاست گذاری، برنامه ریزی، اجرا، پایش و کنترل کیفیت تولید، نگهداری، توزیع، عرضه، انبارش، مصرف فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه تولیدی، صادراتی و وارداتی(
PMQC/PMS
)
برنامه ریزی و انجام بازدید، ممیزی و بازرسی از موسسات و کارخانجات تولیدی، صادراتی، وارداتی، نگهداری، انبارش، حمل و نقل، عرضه و توزیع فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه داخلی و خارجی (
GDP,GSP,GMP
و
GXP
)
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی مرتبط با ایمنی و سلامت فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه همانند
PIC/S, ICH, EMA, TGA, FDA
،
WHO
و
Codex alimentarius
و نظایر آن
تعیین، تدوین مقررات و نظارت بر برچسب فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه و نظارت بر الصاق برچسب اصالت آنها.
تجزیه و تحلیل آمار و داده ها به منظور تهیه گزارش و برنامه ریزی جهت ارتقاء سطح ایمنی و سلامت فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
مشارکت در برنامه ریزی به منظور تهیه و تامین فرآورده های ویژه متابولیک و شیرخشک های رژیمی یارانه ای و نظارت بر توزیع و عرضه فرآورده های مذکور
سیاست گذاری، برنامه ریزی و تشکیل جلسات کمیسیون ها/ کمیته های تخصصی، فنی و قانونی
هماهنگی با سازمان های ذیربط در خصوص اجرای بهینه ضوابط و مقررات تولید، واردات، صادرات، توزیع و عرضه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
ارزیابی، پیگیری و پاسخ گویی به نامه ها، استعلام های سازمان ها و ادارات مرتبط درون بخشی و برون بخشی
دریافت، رسیدگی و پیگیری شکایات در خصوص فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
مشارکت در آموزش و اطلاع رسانی عمومی
مشارکت در ارزیابی و تعیین امور قابل واگذاری/ برونسپاری به معاونت های غذا و دارو تحت پوشش، بخش غیر دولتی و نظارت بر حسن اجرای امور تفویضی
مشارکت در طراحی و ایجاد سامانه به منظور اجرا و تسهیل فرایندهای کاری و اطلاع رسانی سریع
پیاده سازی منشور تکریم ارباب رجوع
فعالیتهای
اجرایی
بازنگری، اصلاح، ساده سازی و روزآمد کردن قوانین، مقررات و استانداردهای مربوط در حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
هدف گذاری، برنامه ریزی و تدوین برنامه های عملیاتی، ارزیابی شاخص های کنترلی و گزارش پیشرفت و تحقق اهداف
برنامه ریزی، تعیین شاخص های ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه و ارزیابی سالیانه از طریق سامانه ارزیابی عملکرد
بررسی و تائید صلاحیت مسئول فنی
صدور/ تمدید/ اصلاح پروانه مسئولین فنی شرکت های تولید کننده و وارد کننده فرآورده های تحت نظارت
صدور/ تمدید/ اصلاح موافقت اصولی تاسیس کارخانه تولید فرآورده های تحت نظارت
صدور/ اصلاح پروانه تاسیس کارخانه تولید فرآورده های تحت نظارت
بررسی پرونده جامع فرآورده (
PMF
) فرآورده های صدور/ تمدید/ اصلاح مجوز/ پروانه صدور پروانه ساخت فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
صدور، تمدید و اصلاح مجوز ها/ پروانه های ثبت مواد اولیه و فرآورده های نهایی طبیعی، سنتی و مکمل تغذیه ای و شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه تولید داخل
صدور، تمدید و اصلاح پروانه های ثبت مواد اولیه و فرآورده های نهایی طبیعی، سنتی و مکمل تغذیه ای و
شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه وارداتی
صدور/ تمدید/ اصلاح مجوز/ پروانه تولید قراردادی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
صدور/ تمدید/ اصلاح مجوز/ پروانه تولید تحت لیسانس فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
تدوین و اعلام فهرست فرآورده های طبیعی و سنتی رسمی ایران
تدوین و اعلام فهرست فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه دارای مجوز
صدور مجوز ورود، ترخیص مواد اولیه و فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، ویژه متابولیک، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
صدور مجوز مصرف فرآورده های فرآیند شده وارداتی
امور مربوط به قیمت گذاری/ رعایت سقف قیمت فرآورده های تحت نظارت
بازرسی، نظارت، ممیزی و پایش مخاطرات ایمنی در واحدهای تولیدی و صدور گواهی
GMP
رتبه بندی واحدهای تولیدی بر اساس الزامات برنامه های پیش نیازی و تعیین معیارها و عوامل رتبه بندی (
Ranking
)
رسیدگی به شکایات و نقص کیفی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه و در صورت لزوم ریکال فرآورده
برنامه ریزی به منظور تهیه و تامین فرآورده های ویژه متابولیک و شیرخشک های رژیمی یارانه ای
نظارت بر توزیع و عرضه فرآورده های ویژه متابولیک و شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه
تعیین اولویت های سیاست گذاری ثبت تولیدی و وارداتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای و شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
برنامه ریزی و اجرای برنامه پایش محصولات فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه در سطح عرضه (
PMQC
)
ارزیابی و نظارت بر برچسب گذاری و اطلاع رسانی به مصرف کننده
نظارت بر توزیع فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
نظارت بر امحای اقلام ضایعاتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
بازدید از سطح عرضه محصولات و گزارش انطباق با پروانه های صادره
انجام نمونه برداری فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
صدور گواهی های صادراتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
انجام دوره های آموزشی در زمینه های تخصصی و فنی
اعزام کارشناسان به دوره های آموزشی بین المللی
تشکیل و برگزاری کمیته های مشورتی حوزه های نظارتی و قطب های دانشگاهی
دسته بندی:
همه موارد
فرم
آییننامه
ضابطه
بخشنامه
نامه
دستورالعمل
گواهی
راهنما
تعهدنامه
چک لیست
فرآیند
آمار
اطلاعیه
سایر
از تاریخ:
تا تاریخ:
نام سند
تاریخ آخرین ویرایش
عملیات
توضیحات
تگ ها
اسناد مرتبط
ثبت نظر
ارسال پیام
نام:
آدرس وب سایت:
ایمیل شما:
پیام
کد امنیتی را وارد کنید: