|
صدور مجوزهای بهداشتی |
|
از طریق سامانه TTAC |
اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی- از طریق تیکت |
ثبت نام مدیر عامل و ثبت اطلاعات شرکت، ثبت نام مسئول فنی ، فرایند انتخاب مسئول فنی |
|
از طریق سامانه TTAC |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
بررسی صلاحیت مسئول فنی و صدور پروانه مسئولیت فنی واحد های تولیدکننده / واردکننده |
|
از طریق سامانه TTAC |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور مجوزهای تاسیس و بهره برداری (ثبت منبع داخلی) – کارگاه / کارخانه |
|
از طریق سامانه TTAC |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور مجوزهای تاسیس و بهره برداری (ثبت منبع داخلی) – کارگاه / کارخانه ( دانش بنیان و هسته های فناور) |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور
(به استثناء فراورده شیرخشک اطفال و غذای کودک که از سوی اداره کل صادر می شود) |
صدور / اصلاح / تمدید پروانه ساخت فراورده های غذایی و آشامیدنی( ساخت/ تولید قراردادی / ویژه صادرات) |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور
(به استثناء شرکتهای پخش سراسری که از سوی اداره کل صادر می شود) |
صدور / اصلاح / تمدید پروانه های بهداشتی شرکتهای پخش و توزیع |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر
از طریق سامانه TTAC |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور / اصلاح / تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور / اصلاح / تمدید پروانه های بهداشتی مراکز کیترینگ |
|
از طریق سامانه TTAC |
اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی- از طریق تیکت |
نظارت بر واردات مواد اولیه و فرآینده شده مواد غذایی و آشامیدنی – ثبت منبع تولیدکننده خارج از کشور |
|
از طریق سامانه TTAC |
اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی- از طریق تیکت |
نظارت بر واردات مواد اولیه و فرآینده شده مواد غذایی و آشامیدنی – ثبت فراورده های وارداتی |
|
از طریق سامانه TTAC |
اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی- از طریق تیکت |
ثبت سفارش ، ترخیص و مجوز مصرف |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان فراورده های غذایی و آشامیدنی |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور / اصلاح / تمدید شناسه نظارت کارگاهی برای فراورده های غذایی و آشامیدنی |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور گواهی ایمنی مواد غذایی(HACCP) و صدور مجوز تاییدیه ISO22000 برای درج بر روی برچسب |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی (ساخت و ورود) محصولات ارگانیک و ارزیابی و پایش آن |
|
نظارت و ارزیابی |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
بررسی و رسیدگی به شکایت از محصولات تولیدی و وارداتی |
|
سامانه AUDIT |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
ارزیابی و ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی |
|
سامانه AUDIT |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی |
|
سامانه AUDIT |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
ارزیابی و پایش فراورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه |
|
سایر مجوزهای صادره برای امور برون سپاری شده |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان |
اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی |
صدور و تمدید صلاحیت شرکت های بازرسی و صدور گواهی بین المللی متقاضی همکاری در زمینه ممیزی واحدهای تولیدی خارج از کشور |
|
از طریق ثبت درخواست در دبیرخانه معاونت غذا و دارو ناظر |
کلیه معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور |
صدور / تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی برای خدمات حضوری و غیر حضوری |
|