|
نقشه سایت
Search for:
Toggle navigation
صفحه اصلی
میز خدمت سازمان غذاو دارو
خدمات سازمان
بخشنامه ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت
اهداف
درباره ما
بخشنامه ها
بخشنامه ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت
قوانین / مقررات
سوالات متداول
آموزش های مرتبط با سامانه ها
جدول زمانبندی حضور کارشناسان میز خدمت حضوری
شماره تماس ها و داخلی های میزخدمت
اطلاعات تماس
میز خدمت
اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالادست)
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
غذا و آشامیدنی
اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
راهنما
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
آیین نامه (اسناد بالادست)
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
دارو
اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
آیین نامه (اسناد بالادست)
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
تجهیزات و ملزومات پزشکی
اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
اطلاعات مدیر کل
درباره ما
فرآیندها
راهنما
آیین نامه (اسناد بالادست)
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
طبیعی، سنتی و مکمل
اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
بخشنامه ها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
ضوابط و دستور العمل
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
آرایشی و بهداشتی
اداره کل آزمایشگاههای مرجع
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
آزمایشگاه
دفتر نظارت وپایش مصرف فرآورده های سلامت
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
ضوابط و دستور العمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
راهنما
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
کمیته ها و کمیسیون ها
پایش مصرف
معاونت توسعه سازمان غذا و دارو
اطلاعات مدیر کل
درباره ما
درباره ما
سامانه ها
تاریخچه
اطلاعات مدیرکل
فرم ها
اداره آمار و فناوری اطلاعات
اداره امور فرهنگی و رفاهی
اداره تحول اداری
شماره تماس
فرآیند ها
فرم ها
معرفی مدیران
اداره کل منابع انسانی، تحول اداری و امور پشتیبانی
ادارات زیر مجموعه
اطلاعات تماس
درباره ما
سامانه ها
شرح وظایف
فرآیندها
فرآیند پرونده های دیوان عدالت اداری
فرآیند پیگیری دعاوی
فرآیند تنظیم قرارداد در مدیریت امور حقوقی
فرآیند طرح دادخواست
فرآیند طرح شکایت
قوانین
مدیران مجموعه
امور حقوقی
تماس با ما
چارت تشکیلاتی
درباره ما
فرآیند ها
دفتر برنامه ریزی، بودجه و مدیریت عملکرد
اطلاعات تماس
پرسنل زیر مجموعه
چارت معرفی مجموعه
درباره ما
فرآیند ها
قوانین مقررات و بخشنامه ها
ذیحسابی و امور مالی
فرآیندها
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
مناقصات
مزایدات
قراردادها
گزارش عملکرد (مالی)
مجوزهای اعطایی
اطلاعات کسب و کارها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
معاونت توسعه
حوزه ریاست سازمان غذا و دارو
اطلاعات مدیرکل
اسناد و مکاتبات اداری
آشنایی با روابط عمومی
چارت روابط عمومی
شرح وظایف کارشناس فرهنگی
فعالیت رسمی روابط عمومی سازمان
کارشناس ارتباط با رسانه ها و روابط عمومی الکترونیک
کارشناس ارتباطات مردمی و پیگیری
کارشناس گروه برنامه ریزي
مدیران روبط عمومی سازمان از ابتدا تا کنون
مدیریت روابط عمومی
روابط عمومی
بین الملل
حوزه ریاست
معاونت غذا و دارو مراکز استان ها
معاونت های غذا و دارو
غذا و آشامیدنی
درباره ما
اهداف
اهداف
نظارت و توسعه سلامت و ايمني مواد غذایی و آشامیدنی توليد شده در كشور و محصولات وارداتي و صادراتي
پایبندی کامل به فرایندهای اداری و قانون مداری و برنامه ریزی جهت ارتقاء سازمانی حوزه های غذا در کشور و نظارت بر عملکرد حوزه غذا در دانشگاههای علوم پزشکی ارتقاء سطح آگاهي عمومي در زمينه استفاده از مواد غذایی و آشامیدنی
مهندسی نوین در زمینه نظام اطلاعاتی و آماری و ایجاد پایگاههای اطلاعاتی صنایع غذایی آشامیدنی و سامانه شناسایی و ردیابی کالاهای وارداتی
افزایش واگذاری خدمات از طریق ارتقاء توانمندی دانشگاههاي علوم پزشكي كشور
ارتقاء كيفي و كمي خدمات از طریق برگزاری دوره های آموزشی مستمر و مؤثر برای كاركنان اداره کل و دانشگاههاي علوم پزشكي كشور
تكريم ارباب رجوع و تلاش مستمر در جهت افزايش رضايت مشتريان
مسئولیت ها
تدوین ضوابط، دستورالعمل ها، راهنماها و سند ملی در خصوص شاخص های ایمنی و تغذیه ای
تعیین مخاطرات و ارزیابی ریسک فرآورده های غذایی و آشامیدنی
صدور، تمدید و اصلاح مجوز ها و پروانه های بهداشتی مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی تولید داخل
ثبت منبع، صدور، تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی برای مواد و فراورده های وارداتی
صدور مجوز گشایش، ترخیص و مصرف فرآورده های فرآیند شده وارداتی
بازرسی، نظارت، ممیزی و پایش مخاطرات ایمنی در واحدهای تولیدی
صدور و تمدید مجوز سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
(ISO22000
و
HACCP)
صدور و تمدید گواهی تائید صلاحیت و مجوز فعالیت برای شرکت های بازرسی و صدور گواهی بین المللی
(CB)
اعطاء نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی
رتبه بندی واحدهای تولیدی بر اساس الزامات برنامه های پیشنیازی
(PRPs)
برنامه ریزی و اجرای برنامه پایش محصولات غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه
ارزیابی و نظارت بر برچسب گذاری تغذیه ای و اطلاع رسانی به مصرف کننده