|
نقشه سایت
Search for:
Toggle navigation
صفحه اصلی
میز خدمت سازمان غذاو دارو
خدمات سازمان
بخشنامه ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت
اهداف
درباره ما
بخشنامه ها
بخشنامه ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت
قوانین / مقررات
سوالات متداول
آموزش های مرتبط با سامانه ها
جدول زمانبندی حضور کارشناسان میز خدمت حضوری
شماره تماس ها و داخلی های میزخدمت
اطلاعات تماس
میز خدمت
اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالادست)
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
غذا و آشامیدنی
اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
راهنما
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
آیین نامه (اسناد بالادست)
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
دارو
اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
آیین نامه (اسناد بالادست)
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
تجهیزات و ملزومات پزشکی
اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
اطلاعات مدیر کل
درباره ما
فرآیندها
راهنما
آیین نامه (اسناد بالادست)
ضوابط و دستورالعمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
طبیعی، سنتی و مکمل
اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
بخشنامه ها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
ضوابط و دستور العمل
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
آرایشی و بهداشتی
اداره کل آزمایشگاههای مرجع
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
فرم و چک لیست
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
کمیته ها و کمیسیون ها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
آزمایشگاه
دفتر نظارت وپایش مصرف فرآورده های سلامت
اطلاعات مدیرکل
تاریخچه
اهداف
معرفی ادارات تخصصی
درباره ما
فرآیندها
آیین نامه (اسناد بالا دست)
ضوابط و دستور العمل
بخشنامه ها
فرم و چک لیست
راهنما
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
قیمت گذاری
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
کمیته ها و کمیسیون ها
پایش مصرف
معاونت توسعه سازمان غذا و دارو
اطلاعات مدیر کل
درباره ما
درباره ما
سامانه ها
تاریخچه
اطلاعات مدیرکل
فرم ها
اداره آمار و فناوری اطلاعات
اداره امور فرهنگی و رفاهی
اداره تحول اداری
شماره تماس
فرآیند ها
فرم ها
معرفی مدیران
اداره کل منابع انسانی، تحول اداری و امور پشتیبانی
ادارات زیر مجموعه
اطلاعات تماس
درباره ما
سامانه ها
شرح وظایف
فرآیندها
فرآیند پرونده های دیوان عدالت اداری
فرآیند پیگیری دعاوی
فرآیند تنظیم قرارداد در مدیریت امور حقوقی
فرآیند طرح دادخواست
فرآیند طرح شکایت
قوانین
مدیران مجموعه
امور حقوقی
تماس با ما
چارت تشکیلاتی
درباره ما
فرآیند ها
دفتر برنامه ریزی، بودجه و مدیریت عملکرد
اطلاعات تماس
پرسنل زیر مجموعه
چارت معرفی مجموعه
درباره ما
فرآیند ها
قوانین مقررات و بخشنامه ها
ذیحسابی و امور مالی
فرآیندها
قوانین / مقررات
آمار و اطلاعات
مناقصات
مزایدات
قراردادها
گزارش عملکرد (مالی)
مجوزهای اعطایی
اطلاعات کسب و کارها
سامانه ها
سوالات متداول
اطلاعات تماس
معاونت توسعه
حوزه ریاست سازمان غذا و دارو
اطلاعات مدیرکل
اسناد و مکاتبات اداری
آشنایی با روابط عمومی
چارت روابط عمومی
شرح وظایف کارشناس فرهنگی
فعالیت رسمی روابط عمومی سازمان
کارشناس ارتباط با رسانه ها و روابط عمومی الکترونیک
کارشناس ارتباطات مردمی و پیگیری
کارشناس گروه برنامه ریزي
مدیران روبط عمومی سازمان از ابتدا تا کنون
مدیریت روابط عمومی
روابط عمومی
بین الملل
حوزه ریاست
معاونت غذا و دارو مراکز استان ها
معاونت های غذا و دارو
غذا و آشامیدنی
درباره ما
معرفی ادارات تخصصی
فعالیتهای اجرایی
ارزیابی محصولات ارگانیک، سموم و آلاینده ها
بررسی ادعای ارگانیک محصولات و ارجاع به گروه تخصصی مربوطه یا معاونت های غذا و دارو
صدور مجوزهای واردات و یا ساخت حشره کش های خانگی، بهداشتی
صدور مجوز ورود محصولات گندزدای میوه و سبزی و آب اشامیدنی
تعیین میزان باقیمانده سموم (
MRLs)
در محصولات کشاورزی
برنامه ریزی و اجرای پایش محصولات ارگانیک دارای مجوز (وارداتی و تولیدی)
ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی، بازرسی و رتبه بندی
تدوین الزامات و چک لیست های ارزیابی برنامه های پیشنیازی
(PRPs)
، سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر
HACCP
و
ISO22000
تعیین الزامات و ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی و برقراری اقدامات تشویقی و بازدارنده منطبق با رتبه کسب شده
ارزیابی و تائید گواهی های سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و ارگانیک مرتبط با کالاهای وارداتی
بررسی و تائید صلاحیت شرکت های صدور گواهی
تعیین الزامات و چک لیست های ارزیابی شرایط خوب ساخت
(GMP)
واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی خارج از کشور
برنامه ریزی و پیگیری اقدامات مرتبط با امور بین الملل
آموزش و تربیت ممیزین و سرممیزین سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
ارزیابی ریسک مخاطرات ایمنی مواد غذایی
شناسایی خطرات ناشی از مواد غذایی
محاسبه جمعیت در معرض هر خطر ( با الویت محصولات پر مصرف)
محاسبه ریسک و تصمیم سازی در مورد وضعیت جاری
ارزیابی محصولات در سطح عرضه
(PMS)
برنامه ریزی و تدوین دستورالعمل اجرایی سالیانه
تعیین محصولات مورد ارزیابی و شاخص های کنترلی
جمع بندی و تجزیه و تحلیل آماری
ارائه گزارش نتایج
PMS
آموزش و ارتقاء سطح آگاهی، دانش و مهارت کارکنان و مسئولین فنی
انجام دوره های آموزشی در زمینه های تخصصی و فنی
اعزام کارشناسان به دوره های آموزشی بین المللی
برگزاری کارگاههای آموزشی انتقال اطلاعات و فناوری های نوین
پایش برنامه های عملیاتی و ارزیابی عملکرد معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور
هدف گذاری، برنامه ریزی و تدوین برنامه های عملیاتی، ارزیابی شاخص های کنترلی و ارائه گزارش پیشرفت و تحقق اهداف
برنامه ریزی، تعیین شاخص های ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و ارزیابی سالیانه از طریق سامانه ارزیابی عملکرد
برگزاری کمیته مشورتی حوزه های نظارتی و قطب های دانشگاهی
سامانه
T.T.A.C
جهت ردیابی کلیه محصولات از مبدأ تا مقصد (مصرف کننده)
ثبت کد
IRC
پیگیری محموله های برگشتی
بررسی و تائید صلاحیت مسئول فنی
طراحی و اجرای سیستم های واردات و مصرف مواد غذایی